THE SINGLE BEST STRATEGY TO USE FOR رییس جمهور

The Single Best Strategy To Use For رییس جمهور

The Single Best Strategy To Use For رییس جمهور

Blog Article

کردستان ۱٬۲۱۹٬۱۲۶ ۳۷٫۳۷٪ ۳۳۳٬۷۳۴ ۵۵/۶۸٪ ۱۸۵٬۸۲۴ ۲۰/۰۴٪ ۶۶٬۸۹۵ ۱۹/۸۵٪ ۶۶٬۲۴۰ ۴/۴۳٪ ۱۴٬۷۷۵

 جمهوری اسلامی افغانستان: اشرف غنی، رئیس جمهور افغانستان و عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تبریک گفتند و خواهان گسترش و تقویت بیش از پیش روابط میان دو دولت و دو ملت در عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی، مبارزه با قاچاق مواد مخدر، مبارزه با تروریسم و هراس‌افکنی شدند.[۱۶۱]

نتیجهٔ انتخابات به تفکیک استان‌های ایران. آمار شهرستان‌ها هیچگاه توسط وزارت کشور منتشر نشد.

 اسپانیا: پدرو سانچز، رئیس دولت اسپانیا، طی پیامی انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران را به او و ملت ایران تبریک گفت و با اشاره به روابط سنتی دوستانه میان ایران و اسپانیا، اظهار امیدواری کرده است که روابط دو کشور در طول سال های آینده در راستای ارتقای رفاه و کامیابی شهروندان دو کشور توسعه و گسترش یابد.

‏ ↑ «ثبت نام فریدون عباسی در انتخابات ریاست جمهوری». ایسنا. ۲۰۲۱-۰۵-۱۴.

سیاهه مقالات علمی این استاد گروه برق دانشگاه صنعتی شریف در تارنمای رسمی دانشگاه ثبت شده است.

↑ «انتخابات ۱۴۰۰؛ آخرین روز ثبت نام

↑ «خبرگزاری فارس - روحانی: عدم مشارکت حداکثری در انتخابات ضربه بزرگ به راه و روش ۱۲ فروردین ۵۸ است».

مشارکت مردم در این انتخابات ۴۸٪ و رای‌های باطله ۱۳٪ بود که پایین‌ترین میزان مشارکت و بالاترین میزان رای‌های باطله در تاریخ انتخابات‌های ریاست‌جمهوری ایران بوده‌است.

 حوثی‌ها: مهدی المشاط، عضو ارشد جنبش انصارالله یمن پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران را تبریک گفت. در پیام المشاط خطاب به رئیسی آمده است: "موفقیت در روند انتخابات در جمهوری اسلامی ایران، یک پیروزی برای اصول انقلاب اسلامی و تحکیم گزینه مقابله با پروژه صهیونیستی-آمریکایی تلقی می‌شود.

۵۹۲ داوطلب برای حضور در این انتخابات به عنوان نامزد ثبت نام کردند که شورای here نگهبان صلاحیت هفت نفر را برای نامزدی در انتخابات سیزدهم ریاست‌جمهوری تأیید کرد: محسن رضایی، سید ابراهیم رئیسی، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، عبدالناصر همتی، محسن مهرعلیزاده، علیرضا زاکانی و سعید جلیلی.

هر دو (طیب‌نیا و جهانگیری) در مراسم امروز -امضا (تنفیذ) حکم ریاست جمهوری در حسینیۀ امام خمینی- حاضر بودند.

دوشنبه ۲۷ اردیبهشت، ۲۳۱ کنشگر مدنی و سیاسی از ۵۰ شهر و ۲۵ استان ایران نامه‌ای را منتشر کردند که در آن از مردم ایران خواسته‌است تا با «نمایشی خواندن انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ و تحریم آن از ادامه حکومت ضدمردمی جمهوری اسلامی جلوگیری کنند».

↑ ««محسن مهرعلیزاده» در انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم ثبت‌نام کرد». خبرگزاری مهر.

Report this page